.......8 ΟΜΑΔΕΣ -- ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ – ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ........... ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ – ΥΓΕΙΑ – FAIR PLAY............

ΝΕΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2014-15

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 26/6/2015 (Ημερ. δημ. 26//2015)


Η επιτροπή του τουρνουά εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι .
Για το επόμενο τουρνουά θα υπάρχει σχετική ενημέρωση τον Σεπτέμβριο.
Ομάδες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο επόμενο τουρνουά μπορούν να επικοινωνούν με το υπεθυνο του τουρνουά Κο ΛΑΧΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ 6944.227099

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Ένα ακόμη τουρνουά έφτασε στο τέλος του.Στις 15/6/2015 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η τελετή λήξης με τους τελικούς του τουρνουά , τις απονομές και την γιορτή.
Στο 2ο τουρνουά πρωταθλητής και κυπελλούχος ήταν η ομάδα του Ιάσωνα.
Αποτελέσματα τελικών

Μικρός τελικός

Α.Ο.ΙΛΙΟΥ - Π.Α.Σ.ΙΛΙΟΥ   0 - 2

Τελικός

Α.Ο.ΙΑΣΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΛΙΟΥ  8 - 4

Δείτε στις φωτογραφίες και στα videos σχετικά με τους τελικούς .Οποιος επιθυμεί περισσότερες φωτογραφίες ή video να επικοινωνήσει με το υπεύθυνο του τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 31/5/2015 (Ημερ. δημ. 31/5/2015)



Ενημερώνουμε τους υπευθύνους των ομάδων ότι την Τετάρτη 3/6/2015 και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις Ραδιοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για συζήτηση θεμάτων της τελετής λήξης και των τελικών.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 29/5/2015 (Ημερ. δημ. 29/5/2015)



Οι τελικοί και η τελετή λήξης της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13/6/2015 στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου(Περιβαλλοντικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης).
Το πρόγραμμα των τελικών είναι

Μικρός τελικός      Α.Ο.ΙΛΙΟΥ - Π.Α.Σ.ΙΛΙΟΥ      18:30
Τελικός              Α.Ο.ΙΑΣΩΝ -  ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΛΙΟΥ       20:00


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στους τελικούς σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξουν κατευθείαν πέναλτυ, δεν θα έχει παράταση.

Αμέσως με την λήξη του τελικού θα γίνουν οι απονομές των μεταλλίων και θα ακολουθήσει γιορτή με φαγητό και ποτά.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 23/5/2015 (Ημερ. δημ. 23/5/2015)

Ενημερώνουμε τους υπευθύνους των ομάδων ότι την Δευτέρα 25/5/2015 και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις Ραδιοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για συζήτηση θεμάτων της τελετής λήξης και του τελικού.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 14/5/2015 (Ημερ. δημ. 14/5/2015)


Αποφάσεις  πειθαρχικής επιτροπής του τουρνουά


1.
Λαμβάνοντας υπόψιν τα όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα για την 5η αγωνιστική του κυπέλλου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Σ.ΙΛΙΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΛΙΟΥ
επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή του Π.Α.Σ.Ιλίου Ρεκουνιώτη Ιωάννη    ποινή των δύο (2) αγωνιστικών για ανάρμοστη συμπεριφορά .

2.
Έχει παρατηρηθεί στους τελευταίους αγώνες ότι οι ομάδες δεν προσέρχονται στους αγώνες στην ώρα τους με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της έναρξης η οποία δημιουργεί πρόβλημα στο πρόγραμμα των ωρών του γηπέδου.Ενημερώνουμε τις ομάδες ότι την επόμενη φορά που θα παρατηρηθεί το φαινόμενο ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί με τις οποιες συνέπειες για τις ομάδες.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 22/4/2015 (Ημερ. δημ. 22/4/2015)


Η επιτροπή του τουρνουά μετά την συνεδρίαση στις  21/4/2015 στα θέματα που συζητήθηκαν έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις


1.  Την συνέχιση του τουρνουά μετά από σειρά παραβάσεων που είχαν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα αλλά υπό αυστηρή εποπτεία και σε περίπτωση παρουσίας νέων κρουσμάτων λεκτικής βίας θα διακοπεί οριστικά.

2.  Την πλήρη ευθύνη του κάθε υπευθύνου της ομάδος να ελέγχει την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της ομάδος του καθώς επίσης θα αναλάβει και την ενημέρωση των ποδοσφαιριστών για τις τελευταίες εξελίξεις.

3.  Ο παρατηρητής του κάθε αγώνα είναι ο άρχων του γηπέδου ακόμη και πάνω από τον διαιτητή και θα έχει το πλήρη έλεγχο του αγώνα καθώς και την αρμοδιότητα να πάρει όποια απόφαση πρέπει να διαφυλάξει την ομαλή λειτουργία του τουρνουά.

4.  Ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν θα είναι εναρμονισμένος με τους κανονισμούς του τουρνουά (συμπεριφορά,επικαλαμίδες,τάπες, άτομα στον πάγκο)  θα αναγράφεται στο φύλλο αγώνα από τον παρατηρητή και θα τιμωρείται με 2 αγωνιστικές είτε δεκτή κίτρινη - κόκκινη καρτα είτε όχι.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 20/4/2015 (Ημερ. δημ. 20/4/2015)

 


Ενημερώνουμε τους υπευθύνους των ομάδων ότι την Τρίτη 21/4/2015 και ώρα 21:00 στις εγκαταστάσεις Ραδιοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για συζήτηση θεμάτων του τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 5/4/2015 (Ημερ. δημ. 5/4/2015)



Λόγω προβλημάτων που δημιουργούνται με τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων και την συνεχή παρενόχληση των ομάδων γαι αλλαγή των αγώνων τους παρακαλούμε όπως την Τετάρτη 15/4/2015 και ώρα 21:00 στις εγκαταστάσεις Ραδιοφωνίας να προσέλθουν οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων για την συζήτηση του θέματος.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Π.Α.Σ.ΙΛΙΟΥ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Ημερ. δημ. 5/4/2015)

Μετά την απόφαση της επιτροπής του τουρνουά να επιτρέψει στον ποδοσφαιριστή του Π.Α.Σ.Ιλίου Χρηστάκη Νικόλαου να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος μετά την ποινή που του είχε επιβληθεί (αποβολή από το πρωτάθλημα για μη νόμιμη συμμετοχή του σε αγώνα πρωταθλήματος) ο ποδοσφαιριστής  έστω και με καθυστέρηση 4 μηνών έστειλε στην επιτροπή την παρακάτω επιστολή

Θα ήθελα καταρχήν έστω και καθυστερημενα να σας υποβάλλω την ειλικρινή μου συγνώμη για το παράπτωμα στο οποίο υπέπεσα και ορθώς τιμωρήθηκα όσο και για την συμπεριφορά μου την ημέρα εκείνη. Είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται να ξανασυμβεί στο μέλλον. Προσωπικά δεν σας γνωρίζω αλλά ρωτώντας έμαθα ότι αν δεν ασχολούσασταν εσείς σπαταλώντας προσωπικό χρόνο, το τουρνουά αυτό δεν θα γινόταν ποτέ. Κατά δεύτερον θέλω να σας ευχαριστήσω για την επανασυμμετοχή μου στο τουρνουά. Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συναθλητές μου  όλων των ομάδων καλές γιορτές και Καλό Πάσχα και πάντα με υγεία για όλους μας και τις οικογένειές μας.
Με εκτίμηση
Χρηστάκης Νικόλαος


Υ.Γ.
 Η επιτροπή του τουρνουά θα προτιμούσε οι παίκτες που κάνουν κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα να ενεργούν άμεσα (να προσέρχονται στην συνεδρίαση της επιτροπής , να λαμβάνουν τις απαραίτητες εξηγήσεις στις αποφάσεις) έτσι ώστε να αποφευγονται περαιτέρω προβλήματα και να  μην αιωρούνται θέματα δημιουργώντας κακές συνθήκες λειτουργίας του τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 24/3/2015 (Ημερ. δημ. 24/3/2015)


Η επιτροπή του τουρνουά μετά την συνεδρίαση στις  24/3/2015 στα θέματα που συζητήθηκαν έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις

1.  Την επανένταξη 
 στο τουρνουά του ποδοσφαιριστή  Χρηστάκη Νικόλαου με αρ.δελτίου 139 (Π.Α.Σ. Ιλίου) μετά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί.

2.  Οι υπεύθυνοι της κάθε ομάδας που συμμετέχει στο τουρνουά θα έχουν την πλήρη ευθύνη της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα για την ομάδα που εκπροσωπούν.

3. Δεν επιτρέπεται να βρίσκονται στο πάγκο των ομάδων άτομα που δεν είναι δηλωμένα στο φύλλο αγώνα. Επίσης δεν επιτρέπεται να βρίσκονται άτομα και στην είσοδο εντός του γηπέδου πέρα του παρατηρητή και του ιατρού αγώνα.

4. Οι υπεύθυνοι των θα παραδίδουν σωστά τα δελτία 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα στον παρατηρητή.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 20/3/2015 (Ημερ. δημ. 20/3/2015)

Ενημερώνουμε τα μέλη της επιτροπής και τους υπευθύνους των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά ότι την Τρίτη 24/3/2015 και ώρα 21:00 στις εγκαταστάσεις της Ραδιοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για συζήτηση θεμάτων του τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 13/3/2015 (Ημερ. δημ. 13/3/2015)



Ενημερώνουμε τα μέλη της επιτροπής , τον υπεύθυνο διαιτητών και τους υπευθύνους των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά ότι την Τρίτη 17/3/2015 και ώρα 21:00 στις εγκαταστάσεις της Ραδιοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για συζήτηση θεμάτων διοργάνωσης του 2ου κυπέλλου τουρνουά γονέων ακαδημιών Δυτικής Αττικής.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 9/3/2015 (Ημερ. δημ. 13/3/2015)


Η επιτροπή του τουρνουά μετά την συνεδρίαση στις  9/3/2015 στα θέματα που συζητήθηκαν έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις

1.  Την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος

2.  Την διεξαγωγή του 2ου κυπέλου σε μίνι πρωτάθλημα 7 αγωνιστικών. Μετά το τέλος του μίνι πρωταθλήματος οι 2 πρώτες ομάδες θα είναι στο τελικό και οι 2 επόμενες (3ος & 4ος) στο μικρό τελικό. Η κλήρωση θα γίνει με κλειδάριθμο και κάθε ομάδα θα πάρει αριθμό ανάλογα με τη θέση που κατέλαβε στο πρωτάθλημα

3. Η διεξαγωγή του κυπέλου θα γίνει με τους ίδιους κανονισμούς που ίσχυαν και στο πρωτάθλημα.

4. Οι κάρτες από το προηγούμενο πρωτάθλημα δεν ισχύουν.

5. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 21/3/2015.

6. Οι ώρες των αγώνων παραμένουν οι ίδιες.

7. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει μέχρι 2 μετεγγραφές για τις οποίες πρέπει να καταθέσει τα απαιτούμενα έγγραφα εως την Τρίτη 17/3/2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 8/3/2015 (Ημερ. δημ. 8/3/2015)

Ενημερώνουμε τα μέλη της επιτροπής και τους υπευθύνους των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά ότι την Δευτέρα 9/3/2015 και ώρα 21:00 στις εγκαταστάσεις της Ραδιοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για συζήτηση θεμάτων του τουρνουά.

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΙΛΙΟΥ



Στον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΙΛΙΟΥ ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Πετρ. ΣΤΗΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ είχε μια προσωπική διένεξη με αντίπαλο ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να αποβληθεί.
Ο ποδοσφαιριστής την ίδια ημέρα στην επίσημη ιστιοσελίδα του τουρνουά έστειλε το ακόλουθο e-mail


ΤΑΣΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ E-MAIL ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΦΕΡΣΙΜΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΜΑΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΞΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ!!

Υ.Γ.
Προσωπικά σαν υπεύθυνος του τουρνουά πιστεύω ότι σε κάθε αγώνα μπορεί να υπάρξουν τέτοια προβλήματα αλλά μετά το τέλος του κάθε αγώνα να υπάρχουν παρόμοιες ενέργειες όπως του εν λόγω ποδοσφαιριστή και όχι να διονίζονται καταστάσεις και να υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις τα οποία να επεκτείνονται με ενέργειες και σε θέματα πέρα του τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 1/3/2015 (Ημερ. δημ. 1/3/2015)



Μετά από απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής του τουρνουά για τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής
Π.Α.Σ.ΙΛΙΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤ. κατοκυρώνει τον αγώνα με σκορ 0-3 υπέρ της Αναγέννησης Πετρ.
Επίσης αφαιρεί από την ομάδα του Π.Α.Σ Ιλίου -2 Βαθμούς.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 15/2/2015 (Ημερ. δημ. 15/2/2015)



Η επιτροπή του τουρνουά ενημερώνει τις ομάδες ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο  λόγω του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας δεν θα διεξαχθούν αγώνες.
Το τουρνουά θα συνεχιστεί κανονικά το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 29/1/2015 (Ημερ. δημ. 29/1/2015)



Η επιτροπή του τουρνουά ενημερώνει τις ομάδες ότι το Σαββατοκύριακο το τουρνουά συνεχίζεται κανονικά με την διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 18/1/2015 (Ημερ. δημ. 18/1/2015)



Η επιτροπή του τουρνουά ενημερώνει τις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο 24-25/1/2015 λόγω εκλογών δεν θα διεξαχθούν αγώνες.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 13/1/2015 (Ημερ. δημ. 13/1/2015)


Η πειθαρχική επιτροπή του τουρνουά μετά την συνεδρίαση στις  12/1/2015 στα θέματα που συζητήθηκαν έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις

1.
Μηδενισμό και -2 βαθμούς της ομάδος του Π.Α.Σ.Ιλίου και κατοκύρωση του αγώνα Π.Α.Σ.Ιλίου-ΟλυμπιακόςΛιοσ. στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΙΟΣ. με σκορ 3-0 . Επίσης από τον συγκεκριμένο αγώνα δεν λαμβάνονται υπόψιν οι σκόρερ και οι κάρτες .
2.

Την αποβολή από  το τουρνουά στο ποδοσφαιριστή του Π.Α.Σ. Ιλίου   Χρηστάκη Νικόλαου με αρ.δελτίου 139 διότι αγωνίστηκε ενώ ήταν τιμωρημένος με άλλο δελτίο στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής
Π.Α.Σ.Ιλίου-Ολυμπιακός Λιοσ.


3.

Την επιβολή μιας (1) αγωνιστικής στον υπεύθυνο και  ποδοσφαιριστή του Π.Α.Σ. Ιλίου   Μουρούτη Ιωάννη με αρ.δελτίου 129  διότι επέτρεψε στον ποδοσφαιριστή Χρηστάκη Νικόλαο να αγωνιστεί ενώ ήταν τιμωρημένος.

4. Την ποινή της επίπληξης στους παρακάτω ποδοσφαιριστές
Λαδογιάννη Νικόλαο     αρ. δελτίου 0036    Α.Ο.Ιλίου
Βουτσινά Γεώργιο         αρ. δελτίου 0079     Ολυμπιακός Λ.
Κομπότη Παντελή         αρ. δελτίου 0092  
Ολυμπιακός Λ.
για την συμπεριφορά τους σε αγώνες του τουρνουά.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 2ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ (Ημερ.δημ. 11/1/2015

Ενημερώνουμε τα μέλη της πειθαρχικής επιτροπής ότι την Δευτέρα 12/1/2015 και ώρα 21:00 στις εγκαταστάσεις της Ραδιοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για θέματα που έχουν προκύψει.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 20/12/2014 (Ημερ. δημ. 20/12/2014)


Η πειθαρχική επιτροπή του τουρνουά μετά την συνεδρίαση στις  19/12/2014 στα θέματα που συζητήθηκαν έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις

1.
Την επιβολή τριών (3) αγωνιστικών στο ποδοσφαιριστή
του Α.Ο.Ιάσων Ιλίου  Χριστοφιλόπουλο Δημήτριο με αρ.δελτίου 0060 για  ανάρμοστη συμπεριφορά μετά το τέλος του  αγώνα Αστέρας Ιλίου-Α.Ο.Ιάσων.

2.
Την ποινή της αυστηρής επίπληξης στον ποδοσφαριστή του Α.Ο.Ιλίου  Cibotaru Constantin με αρ. δελτίου 0027 για ανάρμοστη συμπεριφορά στη διάρκεια του αγώνα Α.Ο.Ιλίου-Αστέρας Ιλίου.

3.
Την ποινή της επίπληξης στους παρακάτω ποδοσφαιριστές
Καρανάσιος Δημήτριος     αρ. δελτίου 0052    Α.Ο.Ιάσων
Σταθάτος Συμεών           αρ. δελτίου 0170     Ηφαιστος Ιλίου
Πίτσος Απόστολος           αρ. δελτίου 0168    Ηφαιστος Ιλίου

για την συμπεριφορά τους σε αγώνες του τουρνουά.

4.
Την ποινή της επίπληξης στο διαιτητή του τουρνουά Λούτη Θεόδωρο για μη σωστή τήρηση των κανονισμών του τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 20/12/2014 (Ημερ. δημ. 20/12/2014)


Η επιτροπή του τουρνουά μετά την συνεδρίαση στις  19/12/2014 στα θέματα που συζητήθηκαν έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις

1.
Την διεξαγωγή φιλικού αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού μέσα στον Ιανουάριο (θα ανακοινωθεί σύντομα η ημερομηνία και η ομάδα).Σκοπός του φιλικού θα είναι η συγκέντρωση τροφίμων για  την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιλίου.

2.
Ο υπεύθυνος της ομάδος θα παραδίδει στο παρατηρητή πριν τον αγώνα τα ατομικά δελτία των ποδοσφαιριστών με την σωστή σειρά καθώς επίσης και μια κατάσταση με τα νούμερα στις φανέλες αυτών που θα αγωνίζονται.Σε περίπτωση λάθους ο παρατηρητής έχει το δικαίωμα να διακόπτει το αγώνα εις βάρος της ομάδος που έκανε το λάθος.

3.
Σε περίπτωση που η ομάδα του Α.Ο.Ιλίου δεν εξοφλήση τις οφειλές της προς το τουρνουά (συνδρομή και εξόφληση αγώνα) δεν θα ορισθεί ο επόμενος αγώνας.

4.
Την βοήθεια των διαιτητών από τον παρατηρητή του αγώνα σε θέματα που αφορούν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (συμπεριφορά παικτών , πάγκου και άλλων παραγόντων).

5.
Την συνδρομή κάθε ομάδος από 15 € για το φαρμακείο των αγώνων.

6.
Κάθε ομάδα που ορίζει αρχηγό σε κάθε αγώνα θα πρέπει να φοράει το απαραίτητο περιβραχιόνιο.

7.
Λόγω προβλήματος που δημιουργήθηκε με την αναβολή ενός αγώνα του τουρνουά ενημερώνουμε ότι ο εσωτερικός  κανονισμός του τουρνουά είναι σαφής ότι ο αγώνας αναβάλλεται μόνο λόγω καιρικών συνθηκών. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται καταστάσεις αναβολής αγώνων.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ (Ημερ. δημ. 14/12/2014)



Η επιτροπή του τουρνουά ανακοινώνει

1.

Ο αναβληθέν αγώνας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣ .- Α.Ο.ΙΛΙΟΥ  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/12/2014 και ώρα 20:00 .Σε περίπτωση νέας αναβολής λόγω καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί την επομένη 21/12/2014 την ίδια ώρα.

2.
Την Παρασκευή 19/12/2014 και ώρα 21:00 στην Ραδιοφωνία θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μελών της επιτροπής και των υπευθύνων ομάδων για συζήτηση θεμάτων που αφορούν το τουρνουά.

ΑΛΛΑΓΗ ΑΓΩΝΑ (Ημερ. δημ. 6/12/2014)

Η επιτροπή του τουρνουά ανακοινώνει ότι μετά από αίτημα των δυο ομάδων αποφάσισε  να γίνει αλλαγή ημερομηνίας  στο μεταξυ τους αγώνα και  θα διεξαχθεί ως εξής

1 .  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣ. - Α.Ο. ΙΛΙΟΥ  
       ΠΕΜΠΤΗ 11/12/2014  ΚΑΙ ΩΡΑ 21:45

ΑΛΛΑΓΗ ΑΓΩΝΩΝ (Ημερ. δημ. 25/11/2014)



Η επιτροπή του τουρνουά ανακοινώνει ότι μετά από συννενόηση με τις ομάδες θα γίνει αλλαγή ημερομηνίας  στους παρακάτω αγώνες και  θα διεξαχθούν ως εξής

1 .  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. - Π.Α.Σ. ΙΛΙΟΥ  
       ΣΑΒΒΑΤΟ 29/11/2014  ΚΑΙ ΩΡΑ 19:30

2.   ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΛΙΟΥ  -ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΙΛΙΟΥ  
        ΚΥΡΙΑΚΗ  30/11/2014  ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00


ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ (Ημερ.δημ. 23/11/2014)



Η επιτροπή του τουρνουά ενημερώνει τους υπευθύνους των ομάδων όπως
Να προσέχουν τα ατομικά δελτία των ποδοσφαιριστών που παραδίδουν στο παρατηρητή του αγώνα να είναι με την σωστή σειρά τα ονόματα.Παρατηρείται το φαινόμενο να αναγράφονται παίκτες στην αρχική ενδεκάδα ενώ βρίσκονται στον πάγκο ή ακόμα να μην είναι καν στο γήπεδο .
Το σωστό είναι να είναι με την σειρά αυτοί που αγωνίζονται στην βασική ενδεκάδα κατόπιν οι αναπληρωματικοί και στο τέλος το δελτίο που αναγράφει ΚΕΝΟ και μετά όλα τα δελτία που είναι εκτός 20αδας.
Ενημερώνουμε ότι την επόμενη φορά που θα παρατηρηθεί το φαινόμενο η ομάδα θα μηδενιστεί χωρίς επιπλέον ενημέρωση
.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ 2ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ

 

Αρχίζει σήμερα στο γήπεδο της Ραδιοφωνίας στις 19:30 μ.μ. το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γονέων ακαδημιών Δυτικής Αττικής .

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Καλούμε όλους όσους συμμετέχουν στο τουρνουά από την  θέση την οποία εκπροσωπεί ο καθένας να βοηθήσει την διοργάνωση έτσι ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα και να χαιρόμαστε κάθε αγώνα.
Και να θυμάστε

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ (Ημερ. δημ.23/10/2014)

Ενημερώνουμε τα μέλη της επιτροπής καθώς επίσης και τους υπευθύνους των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο 2ο τουρνουά ότι

Την Τετάρτη 29/10/2014 και ώρα 19:00 στις εγκαταστάσεις της Ραδιοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με συζήτηση λειτουργικών θεμάτων για το ξεκίνημα του νέου τουρνουά που θα αρχίσει το Σάββατο 1/11/2014.

Στην συνάντηση καλούνται να προσέλθουν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων, οι διαιτητές και οι ιατροί του τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ (Ημερ. δημ.7/10/2014)

Ενημερώνουμε τα μέλη της επιτροπής καθώς επίσης και τους υπευθύνους των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο 2ο τουρνουά ότι
1.
Την Παρασκευή 10/10/2014 και ώρα 21:00 στις εγκαταστάσεις της Ραδιοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με συζήτηση λειτουργικών θεμάτων του νέου τουρνουά που θα ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου.
Παρακαλώ όπως καταθέσετε στην συνάντηση όλες τις εκκρεμότητες που έχετε με τα αστυνομικά δελτία ταυτότητας.

2.
Οι ομάδες που έχουν δηλώσει επίσημα συμμετοχή στο 2ο τουρνουά είναι οι εξής
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΛΙΟΥ ,  Α.Ο.ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ  ,  Α.Ο.ΙΛΙΟΥ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ ,   ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ  ,  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΙΛΙΟΥ  ,  Π.Α.Σ.ΙΛΙΟΥ  , ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΙΛΙΟΥ .

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 21/9/2014

Ενημερώνουμε τα μέλη της επιτροπής καθώς επίσης και τους υπευθύνους των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο 2ο τουρνουά ότι

Την Παρασκευή 26/9/2014 και ώρα 21:00 στις εγκαταστάσεις της Ραδιοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με συζήτηση λειτουργικών θεμάτων του νέου τουρνουά που θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου.
Παρακαλώ όπως καταθέσετε στην συνάντηση όσα ονόματα παικτών έχετε μαζί με τα αστυνομικά δελτία ταυτότητας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 6/9/2014

Παρακαλούνται οι ομάδες μέχρι τις 15/9/2014 να προσκομίσουν την κατάσταση των παικτών που θα συμμετέχουν  στο τουρνουά μαζί με τις φωτοτυπίες του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Όποια ομάδα θέλει να ξεκινήσει φιλικούς αγώνες μέχρι την έναρξη του τουρνουά να επικοινωνεί με το Κο Λαχα Αναστάσιο (6944 227099) για περισσότερες πληροφορίες.


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (Ημερ.δημ. 9/7/2014)

Ενημερώνουμε τα μέλη της επιτροπής καθώς επίσης και τους υπευθύνους των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο 2ο τουρνουά ότι
1.
Την Τετάρτη 16/7/2014 και ώρα 19:30 στις εγκαταστάσεις της Ραδιοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με συζήτηση λειτουργικών θεμάτων του νέου τουρνουά που θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου (4-5 Οκτωβρίου)

2.Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο 2ο τουρνουά θα πρέπει μέχρι 15/9/2014 να καταθέσουν στην επιτροπή την αναλυτική κατάσταση των παικτών που θα χρησιμοποιήσουν στο νέο τουρνουά μαζί με φωτοτυπία του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
3.
Οι ομάδες πρέπει να καταθέσουν τα πιστοποιητικά και τις καταστάσεις  υγείας των ποδοσφαιριστών μέχρι τις 30/9/2014.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για περισσότερες πληροφορίες οι υπεύθυνοι των ομάδων θα ενημερωθούν στην συνάντηση της Τετάρτης 16/7/2014.
Επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6944.227099 (Λάχας Αναστάσιος)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Δ.Α.Ο. ΙΛΙΟΥ (Ημερ.δημ. 9/7/2014)

Η επιτροπή του Τουρνουά Γονέων Ακαδημιών Δυτικής Αττικής ανακοινώνει ότι
στην συνάντηση με το Δ.Α.Ο.Ιλίου αποφασίστηκε ότι ο Δήμος Ιλίου θα στηρίξη την διοργάνωση του τουρνουά με την παραχώρηση του γηπέδου της Ραδιοφωνίας και σε ειδικές περιπτώσεις του Δημοτικού Σταδίου Ιλίου καθώς επίσης και την υποστήριξη του Δήμου σε διάφορα άλλα λειτουργικά θέματα του τουρνουά.
Θα πραγματοποιηθεί
νέα συνάντηση πριν την έναρξη του 2ου τουρνουά.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Δ.Α.Ο. ΙΛΙΟΥ (Ημερ.δημ. 7/7/2014)

Η επιτροπή του Τουρνουά Γονέων Ακαδημιών Δυτικής Αττικής ανακοινώνει ότι
Την Τρίτη 8/7/2014 και ώρα 17:30 θα πραγματοιποιηθεί συνάντηση της επιτροπής στα γραφεία του Δ.Α.Ο. Ιλίου (κλειστό γυμναστήριο Γ.Κακούρης- Οδός Καπετάν Βέρα Ίλιον) με θέμα συζήτησης την διοργάνωση του 2ου τουρνουά .

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (Ημερ.δημ. 22/6/2014)

Η επιτροπή του Τουρνουά Γονέων Ακαδημιών Δυτικής Αττικής ενημερώνει ότι μέχρι σήμερα για το 2ο τουρνουά έχουν δηλώσει συμμετοχή οι παρακάτω ομάδες
1.    ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΛΙΟΥ
2.   Α.Ο.ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ
3.   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ
4.   Α.Ο.ΙΛΙΟΥ
5.   ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΙΛΙΟΥ
6.   ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
7.   ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
8.   Π.Α.Ο.ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
9.   Α.Ο.ΝΕΟΙ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ
10. Π.Α.Σ. ΙΛΙΟΥ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (Ημερ. δημ. 17/6/2014)

Η επιτροπή του Τουρνουά Γονέων Ακαδημιών Δυτικής Αττικής ενημερώνει ότι
Την Παρασκευή 20/6/2014 και ώρα 19:00 μ.μ. στις εγκατάστασεις της Ραδιοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για συζήτηση θεμάτων που αφορούν την συμμετοχή ομάδων στο νέο τουρνουά 2014-15

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (Ημερ.δημ. 7.6.2014)


Η επιτροπή του Τουρνουά Γονέων Ακαδημιών Δυτικής Αττικής ενημερώνει ότι όποια ομάδα από Ιλιον, Καματερό, Αγ. Αναργύρους και Πετρούπολη επιθυμεί να συμμετάσχει στο επόμενο τουρνουά να αποστείλει e-mail  (info@goneisfootball.com)με αίτημα δήλωσης συμμετοχής και πλήρη στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου