.......8 ΟΜΑΔΕΣ -- ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ – ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ........... ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ – ΥΓΕΙΑ – FAIR PLAY............

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2019-20


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:
Στην βαθμολογία φαίνεται η τελική κατάταξη των ομάδων μετά και το bonus των βαθμών από τη βαθμολογία ήθους.
Η βαθμολογία είναι τελική.
                        Πρωταθλητής :  Ποσειδών Ιλίου
               Πρωταθλητής ήθους :  Αστέρας Ιλίου
  Καλύτερη επίθεση με 92 γκολ : Α.Ο.Ιάσων
Καλύτερη άμυνα με με 27 γκολ :  Ερμής Ιλίου & Ποσειδών Ιλίου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΗΘΟΥΣ 7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2019-20
Α/Α
ΟΜΑΔΑ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ
ΑΛΛΗ ΠΟΙΝΗ
ΒΑΘΜΟΙ ΗΘ.
BONUS ΒΑΘ.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΛΙΟΥ

6
1

18
+5

2.
ΕΡΜΗΣ ΙΛΙΟΥ

11
1

26
+3

3.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΟΥ

13


26
+3

4.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΙΛΙΟΥ 

10
2

44
+3

5.
ΕΝΩΣΗ ΔΗΜ. ΙΛΙΟΥ

12
4

72
+1

6.
ΕΝΩΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

12
1

74
+1

7.
Α.Ο.ΙΑΣΩΝ

9
1

78
-1

8.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.

13
2

80
-1

9.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΙΛΙΟΥ

9
2

82
-1

10.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΙΛΙΟΥ

22
2

100
-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2019-20
Α/Α
ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
Ν-Ι-Η
ΓΚΟΛ
ΒΑΘΜΟΙ
BONUS ΗΘΟΥΣ
ΤΕΛΙΚΗ
1.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΟΥ
18
14-3-1
65-27
45
+3  & -2
46
2.
Α.Ο.ΙΑΣΩΝ
18
15-0-3
92-29
45
-1
44
3.
ΕΡΜΗΣ ΙΛΙΟΥ
18
11-2-5
35-27
35
+3
38
4.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΛΙΟΥ
18
8-2-8
61-64
26
+5
31
5.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΙΛΙΟΥ
18
7-4-7
50-55
25
+3
28
6.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.
18
8-2-8
43-66
26
-1
25
7.
ΕΝΩΣΗ ΔΗΜ. ΙΛΙΟΥ
18
7-1-10
42-55
22
+1
23
8.
ΕΝΩΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
18
4-3-11
31-51
15
+1
16
9.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΙΛΙΟΥ
18
3-3-12
33-62
12
-1
11
10.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΙΛΙΟΥ
18
3-0-15
46-63
9
-1
8








 Σημείωση:
Η ομάδα του Ποσειδών Ιλίου έχει – 2 βαθμούς από την μη παρουσία της στου περσινούς τελικούς
Η παραπάνω βαθμολογία είναι η τελική με τις αφαιρέσεις και προσθέσεις των βαθμών bonus από το ποινολόγιο
Η βαθμολογία είναι οριστική.
Παρατηρήσεις
Δεν θα υπάρξουν play – off .
Ο πρώτος της κανονικής περιόδου θα είναι και ο πρωταθλητής.
Μετά το τέλος του τουρνουά θα διεξαχθούν αγώνες κυπέλλου με νέα κλήρωση σε 2 ομίλους με μονούς αγώνες , με τους τελικούς (μικρό και μεγάλο τελικό)  να διεξάγονται στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου μαζί με την τελετή λήξης του τουρνουά.

10 σχόλια:

  1. Επειδή το πρωτάθλημα τείνει να γίνει λίγο μονότονο, δεδομένου ότι υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα η οποία κάθε χρόνο το κερδίζει με σχετική ευκολία, προτείνω την διεξαγωγή play off μετά το τέλος της κανονικής περιόδου.
    Οι οκτώ πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας (αγώνων και ήθους) θα διασταυρωθούν μεταξύ τους (1ος – 8ος, 2ος – 7ος, 3ος – 6ος και 4ος – 5ος) σε νοκ άουτ αγώνες, οι νικητές αυτόν θα προχωρήσουν στα ημιτελικά και εν συνεχεία στο μεγάλο τελικό.
    Ουσιαστικά μιλάμε για τρεις επιπλέον αγωνιστικές. Πρώτη φάση play off (4 αγώνες), ημιτελικοί play off (2 αγώνες) και τελικός (2 αγώνες - μικρός και μεγάλος τελικός)!
    Θεωρώ ότι είναι πιο δίκαιο αυτό το σύστημα καθώς σε ένα νοκ άουτ αγώνα αυξάνεται το ποσοστό επιτυχίας του ‘’αδύναμου’’ ενώ παράλληλα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ανταγωνισμό το πρωτάθλημα.

    Ι. Τσάνης (Ανεξάρτητοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω με τα πλειοφ αλλα με διπλους αγωνες ωστε να μην ακυρωνεται η προσπαθεια ολης της χρονιας σε ενα μονό παιχνιδι αλλα με μονό τελικο..Ετσι θα αποκτησει μεγαλυτερο ενδιαφερον το πρωταθλημα και δεν θα ειναι σιγουρος ο πρωταθλητης οπως τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί φέτος να μην προχώρησε η ιδέα της έκδοσης ημερολογίου αλλά προτείνω για του χρόνου η κάθε ομάδα να είναι υπεύθυνη για να στείλει μια καλής ποιότητας φωτογραφία,έτσι ώστε να αποφύγουμε τα περιττά έξοδα του φωτογράφου, και το εκδοθέν ημερολόγιο να είναι υποχρεωμένοι όλοι οι δηλωθέντες παίχτες να το αγοράσουν.Αν π.χ το κόστος του ημερολογίου είναι 2€ ,να δοθεί σε όλους μας προς 3€.Έτσι η διοργανώτρια αρχή θα έχει ένα budget από τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα της τάξεως των 250€ περίπου όπου μαζί με τις διαφημίσεις που μπορούν να μπουν και ίσως και επιπλέον πωλήσεις σε γνωστούς και φίλους του πρωταθλήματος (δημοτική αρχή κλπ)για να χρησιμοποιηθεί σε έξοδα όπως η γιορτή τελικού κυπέλλου,αναμνηστικές πλακέτες,εμφανίσεις μεικτής ομάδας κλπ.
    Επίσης προτείνω ως φιλικό της μεικτής μας ομάδας ,ίσως και σε συνεργασία με τον δήμο Ιλίου,να διεξαχθεί αγώνας με την ομάδα Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων που τελεί υπό την αιγίδα της UEFA και έχουν ασχοληθεί προσωπικότητες όπως Νικοπολίδης κλπ(σχετικό άρθρο εδώ https://www.iefimerida.gr/news/304091/gennithike-i-podosfairiki-omada-athlitiki-elpida-prosfygon) ως μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό.
    Τέλος για το site προτείνω να δημιουργηθεί κάποιο τμήμα ,όπως υπάρχει στα πλαϊνά ημερολόγιο,εορτολόγιο κλπ, να ενημερώνονται όλοι οι συναθλητές μας,και όχι να αντιδικούν,σχετικά με προσφορές που τρέχουν,για αθλητική ένδυση και υπόδηση στις διάφορες ιντερνετικές σελίδες και όχι μόνο.Για παράδειγμα χθες στα site υπήρχε η cyber Monday,προσωπικά γνώριζα εφαρμογή που σε γνωστή μάρκα αθλητικής ένδυσης πέραν του -65% σε κάποια προϊόντα έδινε και -30% επιπλέον.
    Ελπίζω να μην κούρασα και οι προτάσεις να βοηθήσουν έστω και λίγο το πρωτάθλημα.

    Με εκτίμηση,
    Κώστας Τσίτουρας (Ερμής Ιλίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με τον Ι.Τσάνη (Ανεξάρτητοι) για διεξαγωγή αγώνων play off ώστε να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι λίγο πολύ ισοδύναμες εκτός από τον Ιάσωνα.

    Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος (Ερμής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον το διάλογο που έχει ξεκινήσει πάνω σε διάφορα θέματα και θα μου επιτρέψετε να εκφράσω μερικές προσωπικές σκέψεις.
    1. Η ιδέα για την έκδοση ημερολογίου είναι πολύ καλή, αλλά εκτιμώ ότι δεν προχώρησε επειδή δεν είχε προγραμματισθεί από την αρχή της περιόδου. Ως εκ τούτου την επόμενη χρονιά ας οργανωθούμε σωστά και έγκαιρα για να προχωρήσει. Το να αγοράσουν όλοι οι παίκτες δεν ξέρω αν είναι εφικτό, όμως ίσως είναι εφικτό να πούμε ότι κάθε ομάδα θα αγοράσει από 15 τουλάχιστον ημερολόγια.
    2. Είναι καλό (ίσως και απαραίτητο θα έλεγα) να γίνονται φιλικά με γνωστές ομάδες με φιλανθρωπικό σκοπό αλλά και κοινωνικά μηνύματα. Συνεπώς βλέπω πολύ θετικά την κίνηση με την Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων. Θα μπορούσα να προτείνω την Εθνική ομάδα αστέγων, την ποδοσφαιρική ομάδα ενός μέσου μαζικής ενημέρωσης (π.χ. ΑΝΤΕΝΝΑ, SRORT24).
    3. Για το site του τουρνουά δεν έχω άποψη, διότι δεν ξέρω τον τρόπο λειτουργίας του και το πώς γίνεται η διαχείριση.
    4. Όσον αφορά τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος βλέπω μόνο θετικά την προοπτική να προστεθούν αγώνες με όποιο μοντέλο και αν γίνει αυτό. Play-off με μονούς ή διπλούς αγώνες, με μονό ή διπλό τελικό σημαίνει περισσότερα Σαββατοκύριακα στο γήπεδο να βλέπουμε γνωστές και αγαπητές φυσιογνωμίες συμπαικτών και αντιπάλων, να αθλούμαστε και να ανταγωνιζόμαστε μέσα από το αγαπημένο σε όλους μας άθλημα. Για όλους μας η μπαλίτσα του Σαββατοκύριακου είναι ένας τρόπος για να αποστασιοποιηθούμε από την εβδομάδα που τελείωσε και παράλληλα κινητήριος δύναμη για την επόμενη εβδομάδα. Νομίζω αυτό είναι το νόημα του τουρνουά!!! Ας μοιράσουμε τα Σαββατοκύριακα μετά τις 8/3/2020 για να δούμε πιο μοντέλο εξυπηρετεί καλύτερα, ώστε να γεμίσουμε το χρόνο μας με αυτό που γουστάρουμε. Ας προχωρήσω τη σκέψη μου: Ο προγραμματισμός δείχνει ότι τελειώνει το πρωτάθλημα στις 8/3. Μέχρι τις 30/6 (αν θυμάμαι καλά κάπου τότε γίνεται η τελετή λήξης, αλλιώς αναπροσαρμόζουμε) υπάρχουν 16 Σ-Κ, από τα οποία 2 είναι του Πάσχα και 6 του κυπέλου, οπότε υπάρχει χρόνος για play-off. Εννοείται ότι και οι αγώνες κατάταξης να γίνουν με play-off. Έτσι θα μπορούμε να παίζουμε περισσότερο χρόνο …

    Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το κείμενό μου και ζητώ συγγνώμη αν κούρασα.

    Με εκτίμηση
    Πρωτοπαπάς Ελευθέριος (ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιότιμα μέλη της επιτροπής διοργάνωσης του τουρνουά ποδοσφαίρου γονέων ακαδημιών Δυτικής Αττικής - Ίλιον,
    Από την πρώτη στιγμή που έγινα μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου των γονέων του Ιάσωνα ενημερώνομαι ανελλιπώς από το πλήρως ενημερωμένο επίσημο site του τουρνουά (http://goneisfootballilion.blogspot.com/).
    Στην αρχή του φετινού πρωταθλήματος ενημερώθηκα, όπως πάντα, για τους κανονισμούς που διέπουν το τουρνουά, οι οποίοι είναι ιδιαίτεροι και θέλουν προσεκτική μελέτη.
    Από όσο γνωρίζω, οι κανονισμοί που θεσπίζονται στην αρχή του πρωταθλήματος αφορούν όλο το πρωτάθλημα και δεν αλλάζουν κατά τη διάρκειά του.
    Ως εκ τούτου θα παρακαλούσα να με ενημερώσετε για ποιο λόγο υπήρξε αλλαγή σε κανονισμό μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος στο ποινολόγιο αφαίρεσης βαθμών παράγραφος Ε΄ στην περίπτωση μη προσέλευσης στους τελικούς με λιγότερους από 5 αντιπροσώπους, όπως φαίνεται στα screenshots των 26/1/2020 και 25/2/2020, ειδικά αφού αυτή η αλλαγή κατά πάσα πιθανότητα κρίνει και το «λογιστικό» πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γονέων ακαδημιών Δυτικής Αττικής – Ίλιον.
    Επειδή τα screenshots δεν μπορώ να τα ανεβάσω εδώ, μπορείτε να τα βρείτε στο προφίλ μου στο facebook ή σε όποιο e-mail θέλετε.
    Με εκτίμηση
    Πρωτοπαπάς Ελευθέριος
    Ιάσων Ιλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Πρωτοπαπά
      Η απόφαση για την αφαίρεση των βαθμών έχει παρθεί από τον Οκτώβριο.Αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο υπεύθυνος της ομάδος Κος Κυπαρίδης, καθώς επίσης μπορείτε να δείτε και τα πρακτικά των συμβουλίων που το αναφέρουν.
      Όσον αφορά την ανάρτηση που υπήρχε στο site αυτό συνέβει διότι ξεχάστηκε να αλλαχθεί στο έντυπο που είχαμε φτιάξει και ανέβηκε όπως είχε γραφτεί στην αρχή.Αλλάχθηκε προχθές διότι και εμείς τώρα το είδαμε.
      Επίσης αν ρωτήσετε τον υπεύθυνο της ομάδος σας 20 μέρες περίπου πρίν είχαμε αναφερθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα και του είχαμε τονίσει ακριβώς το ίδιο.
      Εμείς δεν έχουμε αλλάξει ούτε πρόκειται να αλλάξουμε τους κανονισμούς μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου και ουδέποτε πήραμε αποφάσεις προς όφελος καμίας ομάδος.
      Τέλος θα προτιμούσαμε να ήσασταν τόσο ευαίσθητος και σε άλλα θέματα που αφορούν το σύνολο των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά και μόνο στα θέματα που αγγίζουν μόνο την ομάδα σας.

      Διαγραφή
  8. Αξιότιμα μέλη της επιτροπής (εκτός του Ντίνου Κυπαρίδη),
    Ο υπεύθυνος της ομάδας μας (ο Ντίνος Κυπαρίδης), μας έχει πει από τη πρώτη αγωνιστική ότι ΟΛΟΙ οι κανονισμοί είναι αναρτημένοι στο site του τουρνουά και από εκεί πρέπει να ενημερωνόμαστε. Αυτό έκανα εγώ και υποθέτω όλοι οι συμπαίκτες μου και συναθλητές μου στο τουρνουά. Από εκεί διάβασα πως μπορεί μια ομάδα να πάρει επιπλέον βαθμούς ή πως μια ομάδα χάνει βαθμούς ή πότε τιμωρείτε ένας παίκτης ώστε να προκύψει η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος. Μας ενημέρωσε λάθος; Το site είναι επίσημο ή δεν είναι; Είναι ενημερωμένο σωστά ή όχι; Πότε ενημερώνεται; Τι ακριβώς συμβαίνει; Προσωπικά δεν το έχω καταλάβει. Και πως αποδεικνύεται ότι έχει συμφωνηθεί οποιαδήποτε αλλαγή; Εγώ μόλις διαπίστωσα διαφοροποίηση στους κανονισμούς εξέφρασα την απορία μου. Είχα ασχοληθεί και το κατάλαβα. Αν δεν είχα ασχοληθεί δεν θα το είχα καταλάβει!
    Αξιότιμα μέλη της επιτροπής (εκτός του Ντίνου Κυπαρίδη),
    Ας υποθέσουμε για χάρη του διαλόγου ότι τα πράγματα είναι όπως τα λέτε. Οι ομάδες που δεν έχουν μέλη στην επιτροπή πως ενημερώνονται; Από τo blog ή από αλλού; Αν υπάρχει άλλη πηγή ενημέρωσης, ποια είναι αυτή;
    Αξιότιμα μέλη της επιτροπής (εκτός του Ντίνου Κυπαρίδη),
    Όπως θα διαπιστώσετε έχω προβεί σε προηγούμενο ποστ σε συγκεκριμένες προτάσεις για τη βελτίωση του τουρνουά και ως εκ τούτου ενδιαφέρομαι γενικότερα. Πρωτίστως βέβαια ασχολούμαι με τα συμφέροντα της ομάδας μου. Είναι λογικό νομίζω, γιατί είμαι ενήμερος για τα θέμα της ομάδας μου. Αν κληθώ μπορώ να καταθέσω συγκεκριμένες προτάσεις για την κατάργηση και τη βελτίωση του πρωταθλήματος.
    Αξιότιμα μέλη της επιτροπής (εκτός του Ντίνου Κυπαρίδη),
    Προσωπικά δεν με προβληματίζει αν η ομάδα μου χάσει το πρωτάθλημα, εφόσον τηρήθηκαν οι αρχικά θεσμοθετημένοι κανόνες. Συμφωνήσαμε να κατέβουμε με ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. Με ενοχλεί αφάνταστα να αλλάζουν οι κανόνες για να χάσει το πρωτάθλημα.
    Αξιότιμα μέλη της επιτροπής (εκτός του Ντίνου Κυπαρίδη),
    Δεν ξέρω τι θα κάνει η ομάδα μου. Από αυτό που βλέπω μάλλον συμφωνούν με την κίνησή μου. Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει η κατάλληλη αντίδραση.
    Με εκτίμηση
    Πρωτοπαπάς Ελευθέριος
    Ιάσων Ιλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή