.......8 ΟΜΑΔΕΣ -- ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ – ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ........... ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ – ΥΓΕΙΑ – FAIR PLAY............

ΝΕΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2015-16

ΤΕΛΙΚΟΙ - ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 3ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 3ο τουρνουά ποδοσφαίρου με την διεξαγωγή των τελικών κυπέλλου και της τελετής λήξης.
Το κύπελλο κατέκτησε η ομάδα του Α.Ο.ΙΑΣΩΝ που επικράτησε στο τελικό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λ. με σκορ 6-1 και μεγάλο πρωταγωνιστή το Κρινόπουλο βασίλειο που πέτυχε τα 5 γκολ της ομάδος του.
Στο μικρό τελικό η ομάδα του Π.Α.Σ.Ιλίου επικράτησε του ΑΣΤΕΡΑ Ιλίου με σκορ 3-0 και πρωταγωνιστή τον Παπαδόπουλο Αλέξη που πέτυχε και τα 3 γκολ της ομάδος του.
Αξίζει να αναφέρουμε την μεγάλη προσέλευση του κόσμου που δείχνει ότι το τουρνουά κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο.
Στα αρνητικά των εκδηλώσεων ήταν η παντελείς απουσία των ομάδων Α.Ο.Ιλίου και ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ιλίου καθώς δεν παρευρέθηκε κανένας εκπρόσωπος ή παίκτης τησ ομάδος.
Επίσης θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι και από τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Ιλίου παρόλο που είχαν προσκληθεί  δεν παρευρέθηκε κανένας εκπρόσωπος να παραλάβει την τιμητική πλακέτα .
Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στις ομάδες που κατέκτησαν τα κύπελλα και τις ομάδες που συμετείχαν στο 3ο τουρνουά καθώς επίσης και  σε όλους εσάς που συμμετήχατε στο τουρνουά.
Επίσης ευχαριστούμε τους διαιτητές του τουρνουά και τον ιατρό που όλη την χρονιά ήταν δίπλα μας.
Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!!!!!!!
Δίνουμε ραντεβού τον Σεπτέμβριο για τις προετοιμασίες έναρξης του 4ου τουρνουά.
Οι φωτογραφίες και τα video των τελικών θα ανέβουν σύντομα στο site.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 29/5/2016)

Η επιτροπή του τουρνουά σας προσκαλεί στην τελετή λήξης του 3ου τουρνουά γονέων ακαδημιών το Σάββατο 4/6/2016 στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
18:30 Μ.Μ. ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ  ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΛΙΟΥ - Π.Α.Σ.ΙΛΙΟΥ
20:00 Μ.Μ. ΤΕΛΙΚΟΣ                 Α.Ο. ΙΑΣΩΝ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.
21:30 Μ.Μ. ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

Επίσης την Δευτέρα 6/6/2016 στις 21:00 μ.μ.  η επιτροπή σας προκαλεί σε γεύμα που θα γίνει στη ταβέρνα  ΤΟ ΝΗΣΙ (Πετρούπολη).
Παρακαλούνται οι ομάδες να δηλώσουν τα άτομα που θα συμμετέχουν να το δηλώσουν έως την Πέμπτη 2/6/2016.
Η τιμή συμμετοχής είναι 13 € το άτομο.

ΕΠΙΕΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Ημερ.δημ. 26/5/2016)

Ο πρώτος ημιτελικός Π.Α.Σ.ΙΛΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. θα διεξαχθεί στις 19:30 μ.μ. από τις 20:00 μ.μ. που αρχικά είχε ορισθεί λόγω του τελικού Champrions league.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Ημερ.δημ. 19/5/2016)

Την Δευτέρα 23/5/2016 και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις της Ραδοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των υπευθύνων του τουρνουά .
Θέμα συζήτησης : Διεξαγωγή τελικών και τελετή λήξης.

ΕΠΙΕΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Ημερ.δημ. 15/5/2016)

Η συνάντηση της επιτροπής λόγω του περιβόητου τελικού κυπέλλου Ελλάδος θα γίνει
Την Δευτέρα 16/5/2016 και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις της Ραδοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των υπευθύνων του τουρνουά .
Θέμα συζήτησης : Διεξαγωγή τελικών και τελετή λήξης.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Ημερ.δημ. 14/5/2016)

Ενημερώνουμε τις ομάδες ότι η τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου θα διεξαχθεί Κυριακή 22/5/2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 11/5/2016)

Την Τρίτη 17/5/2016 και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις της Ραδοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των υπευθύνων του τουρνουά .
Θέμα συζήτησης : Διεξαγωγή τελικών και τελετή λήξης.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ.4/5/2016)

Ενημερώνουμε ότι η 3η αγωνιστική του κυπέλλου του 1ου ομίλου θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/5/2016 λόγω του τελικού κυπέλλου Ελλάδος που ορίσθηκε Σάββατο.
Ο 2ος όμιλος έχει ρεπό.
Δείτε αναλυτικά στην στήλη επόμενοι αγώνες

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 13/4/2016)

Μετά την νέα συνεδρίαση της επιτροπής και  μελών των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά για το κύπελλο πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις
1. Την διεξαγωγή κυπέλλου σε μίνι πρωτάθλημα των 2 ομίλων ( ένας όμιλος με 4 ομάδες και ένας όμιλος με 5  ομάδες). Οι αγώνες θα είναι μονοί.
2. Με την λήξη του αγωνιστικών του κυπέλλου θα παίξουν ο πρώτος του ενός ομίλου με το 2ο του άλλου ομίλου σε μονούς αγώνες και οι νικητές θα πάνε στο τελικό και οι χαμένοι στο μικρό τελικό. Οι αγώνες θα έχουν 15λεπτη παράταση και πέναλτυ.
3.Σε περίπτωση ισοβαθμίας στο μίνι πρωτάθλημα των 2 ομίλων θα ισχύει
Α. το μεταξύ τους ματς
Β. καλύτερη επίθεση
Γ. Καλύτερη διαφορά τερμάτων σε άμυνα-επίθεση

4. Η έναρξη του κυπέλλου θα γίνει στις 16/4/2016.

5. Η ομάδα της Α.Ε.ΙΛΙΟΥ αλλάζει όνομα και από την έναρξη του κυπέλλου το νέο όνομα της ομάδος που θα συμμετέχει θα είναι ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΛΙΟΥ.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 10/4/2016)

Την Τρίτη 12/4/2016 και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις της Ραδοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των υπευθύνων του τουρνουά .
Θέμα συζήτησης :Τρόπος διεξαγωγής του κυπέλλου λόγω προβλήματος με τις ημερομηνίες των αγώνων και των ομάδων που θα συμμετέχουν  με το τρόπο που αποφασίστηκε στην συνάντηση της 5/4/2016.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Οι υπεύθυνοι των ομάδων να φέρουν τα δικαιολογητικά των παικτών ( επιτρέπονται 2 μεταγραφές) που θέλουν να προσθέσουν στο κύπελλο στην συνάντηση της Τρίτης.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 7/4/2016)

Μετά την συνεδρίαση της επιτροπής και  μελών των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις
1. Την διεξαγωγή κυπέλλου σε μίνι πρωτάθλημα των 2 ομίλων ( ένας όμιλος με 4 ομάδες και ένας όμιλος με 5  ομάδες). Οι αγώνες θα είναι διπλοί (κάθε ομάδα στο όμιλο της θα παίξει 2 αγώνες με την άλλες ομάδες).
2. Με την λήξη του αγωνιστικών του κυπέλλου θα παίξουν ο πρώτος του ενός ομίλου με το 2ο του άλλου ομίλου σε μονούς αγώνες και οι νικητές θα πάνε στο τελικό και οι χαμένοι στο μικρό τελικό.Οι αγώνες θα έχουν παράταση και πέναλτυ.
3. Με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεωσεων του κυπέλλου οι ομάδες θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των 100 €.
4.Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα  2 μετεγγραφών (άνω των 40 ετών) .Η ομάδα του Ποσειδών Ιλίου θα μπορεί να κάνει 4 μετεγγραφές λόγω ειδικής περίπτωσης.
5.Οι ποινές του πρωταθλήματος δεν ισχύουν στο κύπελλο καθώς επίσης και όποιος έχει κάρτες διαγράφονται.
6. Η έναρξη των αγώνων κυπέλλου θα γίνει στις 16/4/2016.
7. Οι κανονισμοί ισχύουν οι ίδιοι με το πρωτάθλημα.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 3/4/2016)

Την Τρίτη 5/4/2016 και ώρα 19:00 στις εγκαταστάσεις της Ραδοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των υπευθύνων του τουρνουά για συζήτηση θεμάτων που αφορούν το τουρνουά και την διεξαγωγή του κυπέλλου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 3/3/2016)

Μετά από απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής του τουρνουά για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛ. που έληξε με σκορ 4-2 υπέρ της ομάδος του ΠΟΣΕΙΔΩΝ κατακυρώνει τον αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ. λόγω χρησιμοποποίησης παίκτη χωρίς δελτίο από την ομάδο του ΠΟΣΕΙΔΩΝ και την επιβολή αποβολής μιας αγωνιστικής στον αρχηγό της ομάδος Κο Κουτσοδόντη Ηλία.
Επίσης ενημερώνουμε την ομάδα του ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛ. ότι την επόμενη φορά που θα ξαναπέσει στο ίδιο παράπτωμα θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 22/2/2016)

Η επιτροπή του τουρνουά ενημερώνει του παρατηρητές ότι στις τελευταίες αγωνιστικές παρατηρείται το φαινόμενο της άσχημης συμπεριφοράς των παικτών που βρίσκονται στο πάγκο της ομάδος. Στους κανονισμούς αναφέρεται καθαρά ότι στους πάγκους βρίσκονται μόνο οι παίκτες που είναι δηλωμένοι στο φύλλο αγώνος και κάθονται κάτω χωρίς να είναι όρθοιοι και να εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης απαογορευέται σους παίκτες που είναι τιμωρημένοι να βρίσκονται στο πάγκο της ομάδος τους.Αν ξαναπαρατηρηθεί το ίδιο φαινόμενο θα υπάρξουν ανάλογες τιμωρίες τόσο στην ομάδα όσο και στους παίκτες που εμποδίζουν την διεξαγωγή  του αγώνα.
Γι αυτό οι παρατηρητές για να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά να εφαρμόζουν πιστά τον εσωτερικό κανονισμό του τουρνουά σε όλα τα θέματα.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 14/2/2016)

Την Τρίτη 16/2/2016 και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις της Ραδοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των υπευθύνων του τουρνουά για συζήτηση θεμάτων που αφορούν το τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 24/1/2016)

Την Τρίτη 26/1/2016 και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις της Ραδοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των υπευθύνων του τουρνουά για συζήτηση θεμάτων που αφορούν το τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 13/1/2016)

Το τουρνουά στηρίζει και εύχεται κάθε επιτυχία στην εκπομπή BETINSTATS του Ηλία Κουτσοδόντη (Υπεύθυνος ομάδος Ποσειδών Ιλίου) με αθλητικά νέα και προγνωστικά στοιχήματος στο κανάλι 5 κάθε Παρασκευή στις 21:00 μ.μ.
Στην εκπομπή που αρχίζει την Παρασκευή θα υπάρχει και αναφορά στο τουρνουά.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΚΟΥΛΙΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

Το τουρνουά ποδοσφαίρου γονέων δυτικής Αττικής συμμετείχε στο τουρνουά με ομάδα επιλέκτων παίζοντας φιλικό με ομάδα προπονητών - γυμναστών Δήμου Ιλίου καθώς επίσης και με την συλλογή τροφίμων που παρέδωσε η επιτροπή του τουρνουά στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.
Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν ισόπαλο 2-2.
Το τουρνουά θα είναι πάντα δίπλα και θα στηρίζει παρόμοιες προσπάθειες δείχνοντας το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε,  βοηθώντας τους συμπολίτες μας  σε δύσκολους καιρούς.
 
ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΙΛΙΟΥ- ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΙΛΙΟΥ
 
ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΟΝΕΩΝ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΛΙΟΥ Κος ΖΕΝΕΤΟΣ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ
ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

Το τουρνουά γονέων στηρίζει και προσφέρει στο τουρνουά με την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης .

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 20/12/2015)

Το τουρνουά ποδοσφαίρου γονέων Δυτικής Αττικής συμμετέχει στο τουρνουά που διοργανώνει ο Δήμος Ιλίου
στη μνήμη της Ελένης Παραγκούλια -Παρασκευοπούλου 29-30 Δεκεμβρίου .
Μια μικτή ομάδα των ομάδων που συμμετέχουν στο 3ο τουρνουά θα παίξει με ομάδα προπονητών -γυμναστών Δήμου Ιλίου και με την παρουσία τους θα προφέρουν επίσης και τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου .
Για το λόγο αυτό καλούμε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο 3ο τορυνουά να συγκεντρώσουν τρόφιμα τα οποία θα παραδώσει η επιτροπή του τουρνουά.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείται στους υπευθύνους των ομάδων ή στον υπεύθυνο διεξαγωγής του τουρνουά
Κο ΛΑΧΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ  (6944-227099)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 10/12/2015)

Την Τρίτη 15/12/2015 και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις της Ραδοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των υπευθύνων του τουρνουά για συζήτηση θεμάτων που αφορούν το τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 23/11/2015)

Από λάθος της λίστας με το ποινολόγιο γράφτηκε το όνομα Κάντζος Κων. στις κόκκινες κάρτες αντί το όνομα Τζόκας Χρήστος.Το λάθος έγινε από το διαχειριστή του site και ζητούμε συγνώμη από τον Κο Κάντζο.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 11/11/2015)

Αρχίζει το Σάββατο 14/11/2015 το 3ο τουρνουά Γονέων Ακαδημιών Δυτικής Αττικής.
Στο τουρνουά συμμετέχουν οι
Α.Ε.ΙΛΙΟΥ , Α.Ο.ΙΛΙΟΥ ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. , Α.Ο.ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ,ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. , Π.Α.Σ.ΙΛΙΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΙΛΙΟΥ, ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΙΛΙΟΥ , ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΟΥ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 18/10/2015)

Η επιτροπή του τουρνουά ενημερώνει τους υπευθύνους των ομάδων ότι την Τρίτη 20/10/2015 στις 20:00 μ.μ. στην Ραδιοφωνία θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με θέματα έναρξης του νέου τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 3/10/2015)

Η επιτροπή του τουρνουά ενημερώνει τους υπευθύνους των ομάδων ότι μέχρι 25/10/2015 θα πρέπει να παραδώσουν την δήλωση συμμετοχής στο νέο τουρνουά  μαζί με το παράβολο συμμετοχής και τα νέα κατάσταση παικτών.
Σε περίπτωση νέων παικτών θα πρέπει να προσκομίσουν και φωτοτυπία της ταυτότητας τους.
 Ημερομηνία έναρξης 3ου τουρνουά 31/10/2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 20/9/2015)

Η επιτροπή του τουρνουά ενημερώνει τους υπευθύνους των ομάδων ότι την Τρίτη 22/9/2015 στις 19:00 μ.μ. στο γήπεδο της Ραδιοφωνίας θα γίνει νέα συνάντηση  με θέματα συζήτησης του νέου τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 13/9/2015)

Η επιτροπή του τουρνουά ενημερώνει τους υπευθύνους των ομάδων ότι την Τρίτη 15/9/2015 στις 20:00 μ.μ. στο γήπεδο της Ραδιοφωνίας θα γίνει συνάντηση  με θέματα συζήτησης του νέου τουρνουά.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ(Ημερ.δημ. 8/9/2015)

Η επιτροπή του τουρνουά ενημερώνει τους υπευθύνους των ομάδων ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει συνάντηση  με θέμα συζήτησης την έναρξη του νέου τουρνουά.
Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για την ημέρα και ώρα της συνάντησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου